Zihnin Arka Sokakları

"Ve en sonunda göreceğin aşk, verdiğin aşka eşit olacaktır." - The Beatles (The End) 🎵🐝💕🌻🌍🐾

3 Temmuz 2018 Salı

Kirpi Önemli

Kirpiler muhtemelen kedilerden sonra en sevdiğim dört ayaklı canlılar. Bahçem olsa beslemek isterdim. Hür biçimde gezebilirdi.

Bu sıcaklarda insanın içinden hiçbir şey yapası gelmiyor, duş almak, uyumak ve kitap okumaktan başka. Aa tabi zeytinyağlı yemek. Hiçbir zaman yaz insanı da olamadım. Dayanamıyorum.

Dost'un önünden geçerken farkettim. Kapanan Tunalı şubesinin kapısına birisi ufak bir yazı asmış; "burası dost'suz ve kedisiz kaldı". Ankara'nın kendisi bizzat kedisiz ve dostsuz kalmadı mı ?

4 yorum:

  1. Kirpi de pek bir tatlıymışşş :)
    Yaz güzel de nem olmasaydı iyiydiii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fotoğraf <3
      Eğer yazlık bir yerlerde zamanı geçirebiliyorsam ne ala. Lakin büyük şehirlerde uzanabileceğin bir ağaç dibi, girebileceğin engin bir deniz bulunmadığından ötürü tam anlamıyla bir azap :)

      Sil
  2. Kedi-köpek mamasını seviyor kirpiler, köpekler de kirpilere gıcık kapıyor. Bu denklem sayesinde Urla'ya gittiğimizde kirpilerle haşır neşir oluyoruz :) Barbar kocam hem köpeği hem de kirpiyi sinirlendirmeyi başarıp kirpiden fırça yedi, kediler gibi khhhhlıyorlarmış meğer. Ben daha "ALLAH GİDİYOR KİRPİ GÖZ GÖRE GÖRE!!" türü biri olduğum için daldım aralarına, ayırdım kavgayı, sonra ben ağlarken annem yakın gözlüğünü takıp diken ayıkladı avuçlarımdan ahhahhha :D
    Ay gerçekten çok güzeller kirpiler <3
    Ankara gittikçe çölleşiyor, hem içi hem dışı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir bilgilendirme oldu. Zira mamayla gezdiğimiz için bundan sonra kirpiyle eğer karşılaşırsam elim boş olmaz :) Teşekkürler. Sinirli bir kirpi hayal edemiyorum ya ahahaha :D

      Koca şehirde yeşil alan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor ve onların üstüne de bir şeyler dikme derdindeyiz.

      Sil