Zihnin Arka Sokakları

"Ve en sonunda göreceğin aşk, verdiğin aşka eşit olacaktır." - The Beatles (The End) 🎵🐝💕🌻🌍🐾

17 Nisan 2016 Pazar

Guns N' Roses Şimdi !

 

10 yorum:

  1. bak şimdiii spotify buraya ekleniyoooor! (evet müziği pas geçti) :))

    YanıtlaSil
  2. This I Love, November Rain, Don't Cry.. Ahh ahh.. Bir zamanlar ne çok dinlemiştim. Küllerinden doğdular yani. Hayranları için çok iyi bir haber.

    YanıtlaSil
  3. Ah o beyaz taytı ile gardırobumuzun kapagında kaç sene arz-ı endam etti kendileri. Aglayacagım, çok yaşlıyım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala genciz, biz GNR dinleyicileri.. lütfen :p Bende de ilk albümlerinden bir resim vardı. Kocaman gardırobun önüne yapıştırılmış.

      Sil
  4. Ya ben biraz video seyrettim, bu Not In This Lifetime turnesinden. Eski performansının %50'si falan gibi geldi bana. Bilmiyorum, ben hep Slash'çiydim, belki o yüzden önyargılıyımdır :) Bir de ayağını kırmış mıdır, çatlatmış mıdır nedir, Dave Grohl'un sahne koltuğunu almış, oturuyor sürekli sahnede. Gözlerimi devirdim, gidiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hikmetse Axl'ın göbekli ve serseri hallerini çok seviyorum -bu tabi Salash'ı (benim deyimimle) sevmediğim anlamına gelmez :) Sorma ya benimki daha olaya başlamadan yamuldu, neyse Dave abisi yardımcı oldu da sahnede krallar gibi yerleşti. Fakat sesi ve ruhu bence 90'ları aratmıyor sanki ? Hani ayağı düzelse bence 2000'lerdeki halinden daha iyi bir durumda. Şapkasından da kurtulmuş nihayet :D

      Sil
  5. Sorma yaa ben de duyunca çiftte mutluluk yaşadım resmen hatta ilk yanlış anladım sandım o yaşına rağmen iki gruba vokallik nasıl yapacak diye düşündüm ama videolarını izlediğinde iyi kotaracak gibi duruyor bizim oldukça hoş ama kendisi için zor olacak dua edelim de ona bir şey olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapar o ya aslandır kaplandır :) Fakat AC/DC'ye çok yakışacağını düşünüyorum ben.

      Sil