Zihnin Arka Sokakları

"Ve en sonunda göreceğin aşk, verdiğin aşka eşit olacaktır." - The Beatles (The End) 🎵🐝💕🌻🌍🐾

17 Eylül 2017 Pazar

İyi Pazarlar

"Bir şeyleri kaybettiğimiz zaman tatlıdır. Biliyorum çünkü zamanında bir şeyi istiyordum ve de elime geçti. Bu kadar çok istediğim tek şey oydu. Elime geçtiğindeyse avuçlarımın içinde unufak oluverdi."
- F.Scott Fitzgerald (The Beautiful and Damned)

Herkesin aklındaki Kylie Minogue portresi üç aşağı beş yukarı aynı sanırım. Pop müziğin yaşlanmayan kraliçesi. Aslında hep kendisi için genç tabirini kullanıyoruz, Madonna ve dönemdaşlarına dayanarak, fakat kendisinin de yaşı ilerliyor. Problem mi ? Elbette hayır. Genç Kylie'dense bugünkü halini tercih ederiz. Her bakımdan (no comment). Dünyanın en güzel tebessüm eden kadını, genelde cıstak parçalarıyla tanınıyor, fakat onun başka şarkıları da var. Bu pazar onları dinleyelim (varsanız eğer). Biraz seksi, kışkırtıcı, bolca arzu ve duygu yüklü parçalar listesi. Fazla gürültülü olmayan "şeyler".


2 yorum:

  1. Seçimlerin çok güzel. Ben de Kylie'yi severek dinleyenlerdenim. Popüler şarkılarından çok gizli kalmış şarkılarını seviyorum. Mesela bir Dangerous Game bir Flower ya da Wonderful Life... Bence çıkış şarkılarıyla sıradanlaştırıyor kendini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of of Flower hele :) Kesinlikle bu gizli hazineleri cevher niteliğinde.

      Sil