Zihnin Arka Sokakları

"Ve en sonunda göreceğin aşk, verdiğin aşka eşit olacaktır." - The Beatles (The End) 🎵🐝💕🌻🌍🐾

1 Ocak 2017 Pazar

Treni Yakalayın !

Yeni seneden çok fazla şey beklemiyorum. Takvim devrinden ibaret hepsi. Yarın bugünden iyi olmayabilir. Olabilir de. Kim bilir. Madem bilinmiyor, çok zorlamayalım. Ne getirirse getirsin.. Biz kendimiz olmaya çabalayalım. Deneyelim, görelim. Tüm çirkinlikler, yalanlar, iftiralar, kötülükler cehennemi boylasın. Yürekler soğumasın. Müzik susmasın. İyilik ve masumiyet kazansın bu yıl.  Çocuklar ölmesin, çiçekler koparılmasın, güneş batmasın ve rüzgarlar serin essin. Sevgi olsun. Biraz da rock müzik olsun hayatımızda. Sesi kökleyin, amfileri patlatın; cici çocuklar rock dinler. Wah-wah pedalı kırılmış bir yıldan ancak böylesi bir liste çıktı. Bu gece komşular uyumayıversin.


8 yorum:

  1. Listeye bak! :D Tam Rock N Roll olmuş komşum. Patlayacak amfimiz yok ama kulaklar sağır olma tehdidi altında gibi. Ne güzel bir başlangıç oldu bu. Bu yıl da güzel yazılarını bekleriz artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir seneye merhaba demek istedim :) Gürültülü bir merhaba tabii :p Yazımın ilk başlığı rock n roll'du. Sonra değiştirdim. Neon lambalar da geçen yıla mesajım. Unutalım gitsin o seneyi.

      İnşallah komşum. Mutlu seneler :))

      Sil
  2. Şu saate kadar duyduğum gördüğüm en iyi yeni yıl mesajı ve playlisti bu oldu :D klasik müzikle başladığım yeni seneme senin listenle devam ederek sabahı edeceğim sanırım .Neon lambaların bir harika günün ilk korkunç haberini duyduğumuz şu saatlere bakacak olursak elimizin altında bulunmasında fayda var 2017 de lazım olacak gibi duruyor .
    küçükken(ergenken de diyebiliriz :) ) bilinmezlik zor yazardım benim için bir nevi özlü söz gibi bir şeydi yıllar geçti bilinmezlik gerçek'miş onu anladım. Hayatta Değişmeyen tek gerçeğimiz bilinmezlik !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben de yılın son haftasını hep Schubert'le geçirdim. O kadar gerildik ki dedim son günlerde bari klasik müzikle rahatlayalım. Ama nerde !

      Ağzmızın tadını gene bozdular. Dün gece, insanların eğlenmesi gereken gecede kanlarını akıttılar. Yazık günah. Bitsin artık şu terör sarmalı. Yeter. Bir kez daha dileğimi tekrarlıyorum; "iyilik ve masumiyet kazansın".

      Sil
  3. Iyi insanlar Rock müzik dinler 😎😇 Biz yine dileyelim de 2017 nasıl isterse öyle bir yıl olsun. Çok sağol, var ol komşum 🙏🎶🎈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeye rağmen güzel dileklerde bulunuyouruz. Bulunmalıyız da. Umudu kaybetmemeli. 2017 kanla başladı, çiçekle bitsin. Bu savaşlar, terör saldırıları bir gün bitecek. İnanmak zorundayız. İyi insanlara ihtiyacımız var.

      Dediğim gibi kötülükler cehennemi boylasın artık.

      İyi ki güzel insanlar var, umudu diri tutmaya çalışan; iyi ki komşularım var, zor günlerde acıları güzel günlerde de sevinci paylaşan. Saolun varolun komşum :)

      Sil
    2. Bu yorumu yazarken olaydan haberdar değildim. Hala şoktayım. O kadar dilekler, dualar, heveslerimiz hepsi kursağımızda kalıyor :( Allah rahmet eylesin.

      Sil
    3. Teröre, masumların canını yakanlara lanet olsun.

      Sil